Plum Cake de llet condensada i cacau (webos fritos)

P1160518

Fa dies El Club del Zampabollos va publicar al seu blog una recepta de Webos Fritos que em va cridar molt l’atenció ja que portava llet condensada enlloc de sucre i per tant era una recepta poc dolça.

Feia temps que tenia un reste de llet condensada d’un curs de cuina que haviem fet a l’Escola de la meva filla amb en Ricard Cáceres, d’Hibiscus. Estava a la nevera, immobil, expectant… i de sobte quan vaig veure la recepta se’m va encendre el llum. Per fi tindria que fer amb ella!!!!

Els nens estaven sopant i jo vaig anar corrents cap a la cuina a fer el meu Plum Cake… Ho vaig fer ràpid i d’amagat… el meu marit ja tremola quan em veu a la cuina… jjj

Vaig agafar els ingredients i els vaig posar a l’amasadora. De sobte sento… que és aquest soroll? Haurieu d’haver vist la cara de l’Ivan, jajja, però que fas a aquestes hores???? Mig justificant-me li vaig dir que havia vist una recepta… i que us he d’explicar, que no me’n se estar!

Li vaig dir a la Puri del Club del Zampabollos que si m’agradava la publicaria i aqui estem!

Jo l’he trobat molt bona, tot i que estic d’acord amb ella en que li faria falta un xic de sucre per tal de donar-li més gust. Us la copio amb les meves modificacions per a que la tingueu a mà.

P1160520

Ingredients:
 
3 ous L
– 220 gr. de llet condensada.
– 1 iogurt natural
– 2 cullerades de cacau en pols sense sucre
– 1 culleradeta d’essència de vainilla
– 100 ml. d’oli de girasol
– 250 gr. de farina fluixa
– 1 culleradeta de llevat químic
Preparació:
 
Preescalfem el forn a 180º
– Batem els ous fins que blanquegin (jo uso una amasadora elèctrica, però es pot fer a mà)
– Posem la llet condensada, el iogurt, l’oli i l’essència de vainilla i ho batem bé fins que estigui ben barrejat.
– Afegim la farina i el llevat tamissats prèviament i ho integrem, que no barregem, amb la llengua pastissera.
– Separem la meitat de la massa i afegim el cacau en pols.
– Engreixem el motlle de plum cake (jo uso spray desmotllant, però es pot fer amb farina i oli)
– Posem la mescla de vainilla i a sobre la de xocolata. Amb un ganivet fem SSS per tal que quedi marbrejat.
– Coure al forn uns 30′ o fins que la broqueta de fusta surti neta.
– Un cop tret del forn el desmotllem i el posem sobre una reixa.
I mireu quina pinta…
P1160521
Us deixo els enllaços dels blogs d’on he tret la recepta:

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s