American Cookies

Imagen

Primer de tot volia donar-vos les gràcies per votar-me la recepta de Cupcakes Sacher a receptes.cat, va resultar ser la guanyadora!!!!

Un mes quasi sense escriure al blog… quin desastre! Entre les festes, els encàrrecs i que ens vam quedar sense cotxe i en vam haver de buscar un altre he estat out total; mil disculpes.

Feia molt de temps que tenia ganes de fer cokies de xocolata, m’encanten! Són de les poques galetes que m’agraden (si, ho reconec, me’encanta fer cosetes dolces però sóc asqueroseta per menjar-me-les…) i si són bones les disfruto.

Primer no tenia gotes de xocolata, se’m van acabar fent bombons, després tenia altre feina… en resum, mai trobava el moment…

El 29 de desembre, a les portes de Cap d’Any, em va agafar insomni a les 5:30h del matí, sabeu quan esteu morts de son i no hi ha manera? Doncs així! I vaig decidir llevar-me i deixar els nens dormint. Vaig mirar el facebook, el twitter,… i només eren les 6:30h!!!! I em vaig dir: apa, doncs a fer alguna coseta a la cuina! Obro la nevera… i horror!!!! Sols quedava un ou!!! Després de revisar vàries receptes vaig veure que podia fer cookies, tenia l’ou, farina, sucre moré… tot el necessari!!! I aquest va ser el resultat!!!!

Imagen

Estaven delicioses!!!! En vaig fer només amb xocolata pels nens i amb xocolata i nous pels adults, i no se quin dels dos tipus va tenir més èxit… de fet, el meu petit es va menjar les de nous!!!

Apa, i ara el tutorial esperal:

Ingredients:

–          230gr farina

–          125gr sucré morè

–          150gr gotes de xocolata

–          110gr mantega

–          60gr sucre blanc

–          60gr nous

–          1 cullerada de sucre vainillat

–          1 pessic sal

–          1/2 culeradeta de llevat tipus Royal

Primer de tot picarem les nous i les reservarem. Barrejarem els tres sucres en un bol.

Imagen Imagen

Afegirem la mantega semifosa i un cop batut afegirem l’ou i batrem de nou.

Imagen Imagen

Canviarem les barilles per les pales d’amassar i afegirem la farina, el llevat i la sal.

Imagen Imagen

Un cop estigui tot ben barrejat posarem la xocolata i les nous (si no volem nous podem obviar aquest pas) i barrejarem de nou, però aquest cop millor si ho fem amb les mans (ben netes, eh?)

Imagen Imagen

Farem boletes amb l’ajuda d’una cullera per a que totes quedin iguals i les aixafarem una mica. Les posarem en un paper de forn a 180º fins que quedin dauradetes pels costats. Les cookies americanes són tovetes del centre, però això ja va a gustos.

Imagen Imagen

Si voleu podeu canviar les nous per ametlles, avellanes, pecanes, panses… imaginació al poder!

Ja em direu si les proveu!!!!

2 pensamientos en “American Cookies

  1. I tant si les he provat!! Ademés estan boníssimes. Pero les vaig provar fa mesos quan vaig veure la mateixa recepte al blog d’en Darkcook. Un consell, quan es copia una recepta o es fa una petita modificació de la mateixa, s’acostuma a mencionar d’on s’ha tret. A tothom ens agrada penjarnos medalles pero es una falta de respecte cap al creador de la recepta en sí. Anims i salutacions desde l’Empordà!!

    • Hola
      Aquest blog que anomenes no el coneixo. En cap cas em penjo medalles per una recepta que es pot considerar tradicional americana. També he publicat elbiscuit genovès de tota la vida i no l’he pas inventat jo… No l’he pas copiat de ningú, i tingues la certesa que si ho hagués fet anomenaria la font.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s